Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in Dubai

Welkom bij TicketsDubai.nl. TicketsDubai.nl is onderdeel van Ticmate.nl, een Zweeds bedrijf dat een groot aantal tickets aanbiedt voor ervaringen over de hele wereld, zoals bezienswaardigheden, sightseeing tours, toeristenattracties, transport, musicals, shows, voetbal en nog veel meer! Ticmate is actief in 40 landen, op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden over de gehele wereld, van Praag in het oosten tot aan Las Vegas in het Westen.Wat is uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor uw ervaring bij Ticmate!

  • Meer dan 3,3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Ferrari World met vervoer

Vanaf € 149.8

Geniet van een dag vol plezier en snelle auto's bij het ongelofelijke Ferrari World in Abu Dhabi! Probeer de snelste achtbaan ter wereld, Formula Rossa, en nog veel meer opwindende ritjes! De tour is inclusief ophalen vanaf uw hotel in Dubai en vervoer naar Ferrari World in Abu Dhabi.

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij Ferrari World en bespaar tijd
- Gratis vervoer van hotel naar Dubai en terug
- Geniet van alle wonderlijke ritjes
- Probeer de snelste achtbaan ter wereld - Formula Rossa
- Krijg een uniek inzicht in de wereld van de Grand Prix

Bezoek het enigste Ferrari thema park in de wereld.
Elke interactieve ervaring bij Ferrari World brengt het Ferrari verhaal tot leven en u kunt genieten van de onbetaalbare collectie van oude en hedendaagse Ferrari's, ritjes die je adrenaline laat stromen en opwindende onderhoudende attracties.

Bij Ferrari World kunt u ok de beroemde Formula Rossa uitproberen, de snelste achtbaan ter wereld.

Met uw kaartjes in de hand en onze handige brengservice naar Ferrari World bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring bij één van de meest beroemde attracties in he Midden Oosten, gevuld met opwindende ritjes, kijkje achter de schermen en plezier voor alle leeftijden.

Hoe krijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een boekingsbevestiging. Bij aankomst bij uw hotel in Dubai zult u uw coupon ontvangen voor Ferrari World.

Waar begint de tour?
Deze tour haalt u op bij uw hotel. Bij aankomst bij u hotel zult u een bericht ontvangen met daarin het tijdstip dat u wordt opgehaald. Zorg ervoor dat u 10 minuten voor vertrek gereed staat in de lobby van het hotel.

Klik hier voor het mogelijke tijdstip dat u wordt opgehaald, voor elke regio in Dubai.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, er zijn geen tickets beschikbaar voor kinderen.

Aangezien deze tour inclusief vervoer van en naar uw hotel in Dubai is en Ferrari World kunnen wij slechts één prijs aanbieden voor zowel kinderen als volwassenen.

Ticket categorieën

Deze tour haalt u op bij uw hotel. Bij aankomst bij u hotel zult u een bericht ontvangen met daarin het tijdstip dat u wordt opgehaald. Zorg ervoor dat u 10 minuten voor vertrek gereed staat in de lobby van het hotel.

Openingstijden

De tour vertrekt op dinsdag en vrijdag.

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Ferrari World met vervoer

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!