Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Burj Khalifa: 124ste en 125ste verdieping

Vanaf € 35.7

Snelle toegang tot het meest iconische gebouw van Dubai - de Burj Khalifa! De Burj Khalifa is het hoogste gebouw in de wereld en heeft op de Top het hoogste observatieplatform in de wereld. Vanaf hier kunt u genieten van een ongeëvenaard uitzicht op Dubai. Het is zeker een must als u Dubai bezoekt!

10% discount at the souvenir shop when presenting your voucher!

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij de kassa met vooraf geboekte tickets
- Geniet van de ongelofelijke uitzichten over Dubai vanaf twee verdiepingen
- Bezoek overdag of 's nachts
- Neem de snelste lift in de wereld helemaal naar verdieping 124/125
- E-ticket wordt direct naar uw inbox gestuurd

Wat kan ik verwachten?

Het beste uitzicht in Dubai op de Top
Deze tickets zijn geldig voor de Top verdieping 124 en 125. Het e-ticket wordt naar uw e-mail gestuurd, print dit gewoon uit en breng het mee naar Dubai Mall en de Burj Khalifa will call loketten. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.

Burj Khalifa op de Top is een van de meeste bezochte toeristenattracties in de Verenigde Arabische Emiraten en de tickets voor de populaire observatieplatformen zijn meestal ruim van te voren uitverkocht.

Vooraf geboekte tickets voor Algemene Toegang
Wij verkopen tickets voor algemene toegang, wat betekent dat u de wachtrij bij de kassa van de attractie kunt vermijden, u kunt gewoon inchecken bij de will call loketten bij de receptie, ga vervolgens via de veiligheidscontrole naar de liften. Let wel, u kunt hier de wachtrij niet vermijden, zeker niet bij de liften!
Zorg dat u 10-15 minuten voor uw geboekte tijd aanwezig bent bij Burj Khalifa

Op de Top - Verdieping 124
Op verdieping 124 van het grootste gebouw in de wereld, bevindt zich het observatieplatform op de Top van Burj Khalifa. Dit is een open lucht platform die ongelofelijke uitzichten biedt op de stad, oceaan, en woestijn vanaf een onvergelijkbaar uitkijkpunt.

Op de Top - Verdieping 125
Op 456 meter boven de grond en een verdieping boven het observatieplatform op de Top bevindt zich verdieping 125 waar u een ruim platform aantreft om te genieten van het prachtige 360-graden uitzicht over de stad. Deze verdieping heeft ook een van onze nieuwste attracties - Dubai - A Falcon’s Eye View waarmee u de stad vanuit een uniek perspectief kunt verkennen.

Als u geleidelijk afdaalt naar de begaande grond kun je met een nieuwe tentoonstelling de historische constructie van de Burj Khalifa opnieuw beleven.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Omdat de tickets persoonlijk zijn, worden deze uitgegeven op naam met boekingsnummer en tijdstip en het kan wel 2 uur duren voordat u uw e-tickets per e-mail ontvangt.

Hoe werkt het?
U kunt inchecken bij de will call loketten op de begaande grond van de Dubai Mall, ongeveer 10-15 minuten voor uw bezoek. Vergeet niet uw e-ticket mee te brengen en een geldige ID met foto. Als u bent ingecheckt kunt u via de veiligheidscontrole naar de liften gaan. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.

Op welk tijdstip kan ik de Burj Khalifa bezoeken?
Wanneer u uw tickets boekt, kunt u een tijdstip kiezen (bijv. 8:30 of 10:30 etc.) waarop u de Burj Khalifa wilt bezoeken. Wanneer u uw ticket ontvangt, krijgt u een specifieke toegangstijd aangewezen, welke natuurlijk valt binnen het tijdsbestek dat u heeft besteld.

Belangrijke informatie

- Tijdens het hoogseizoen; nationale feestdagen, weekenden en schoolvakanties kunnen er wachtrijen staan op weg naar het platform.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (4-11)
Peuter (0-3): Gratis

Openingstijden

Controleer de kalender voor datum en tijd

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Beste tijdstip voor een bezoek

Routebeschrijving

Burj Khalifa - Skip the line

Adres
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd Dubai

×