Burj Khalifa: 124e en 125e etage

4.5 (36)
Vanaf € 35,70

Bezoek de 124e en 125e verdieping van de beroemde wolkenkrabber Burj Khalifa, het hoogste gebouw in Dubai. Vanaf hier heeft u een waanzinnig uitzicht op de stad. U kiest zelf de dag en tijd dat het beste bij uw reisplannen past, zodat u ook nog eens sneller toegang heeft vergeleken met gasten die een ticket bij de deur kopen.

Hoogtepunten

- Bezoek de 124e en 125e etage van de Burj Khalifa
- Krijg sneller toegang met een vooraf geboekt tijdvak
- Kies zelf de dag en tijd van uw bezoek
- Geniet van een prachtig uitzicht op Dubai
- Neem de snelle lift naar de twee verdiepingen

Wat kan ik verwachten?

Burj Khalifa is een van de meest bezochte toeristische attracties in de Verenigde Arabische Emiraten. Met zijn 828meter hoogte is het ook het hoogste gebouw in de stad en daarom vrij moeilijk te missen als u door de straten loopt.

Met dit ticket krijgt u een vooraf geboekt tijdvak, waarmee u sneller toegang krijgt tot de Burj Khalifa, vergeleken met degenen die een kaartje aan de deur kopen. U kiest een dag en tijd dat het beste bij uw reisplannen past. Vanaf de begane grond neemt u de lift u mee naar de 124e en 125e verdieping van het gebouw.

Op de 124e etage kunt u de moderne telescopen uitproberen, waarmee u de stad van dichterbij kunt bekijken. Op de 125e etage, op 456 meter hoogte, krijgt u een prachtig 360-graden uitzicht op Dubai.

Het panoramische uitzicht op Dubai is echt adembenemend, op ieder moment van de dag. Als u uzelf extra wilt verwennen, ervaar dan het uitzicht tijdens zonsondergang. De lucht verandert van kleur, van licht naar donker terwijl de stad tot leven komt en de straatverlichting aangaat. Dit moment van de dag wordt door fotografen ook wel 'het gouden uur' genoemd, u zult het zelf ervaren!

Hoe werkt het?

Omdat de tickets persoonlijk zijn en worden uitgegeven op naam, boekingsnummer en tijdstip kan het 2 uur duren voordat u uw e-ticket per mail ontvangt.

Print uw ticket uit en neem deze mee naar de Burj kHalifa, of laat het ticket zien vanaf uw mobiele telefoon.

Hoe werkt het?
U checkt in bij de loketten op de begane grond van de Dubai Mall. Vergeet niet uw e-voucher mee te brengen en een geldig identiteitsbewijs. Nadat u bent ingecheckt gaat u via de veiligheidscontrole naar de liften. 

Op welk tijdstip kan ik de Burj Khalifa bezoeken?
Als u uw tickets boekt, kiest u een dag en tijdstip waarop u de Burj Khalifa wilt bezoeken. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor uw geboekte tijd aanwezig bent.

Belangrijke informatie

- Bezoekers moeten een beveiligingscontrole doorlopen en een geldige ID-kaart laten zien.
- De beste tijd voor de zonsondergang is tussen 17.00 en 19:00 uur, we raden aan om iets eerder te komen.
- Tassen en koffer zijn boven niet toegestaan.
- Het is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
- Tijdens het hoogseizoen, nationale feestdagen, weekenden en schoolvakanties, kunnen er wachtrijen staan om naar het platform te komen.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (4-11)
Peuter (0-3): Gratis

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare dagen en tijden.

Bestel

don, 24 sep 2020

Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Wat is inclusief?

- Toegang tot de 124 en 125e etage van de Burj Khalifa

Routebeschrijving

Burj Khalifa

Adres
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd Dubai

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!